Horoscop BERBEC
Berbecii vor primi o veste de zile mari. Indiferent că va avea legătură cu o rudă sau un eveniment, aceşti nativi vor fi în al nouălea cer. Şi la capitolul bani şi sănătate, cei născuţi în zodia Berbec vor avea noroc.

Horoscop TAUR
Taurii, însă, nu vor sta deloc bine la capitolul sănătate. Important este, spun astrologii, să se focuseze pe lucrurile frumoase. O vizită din partea cuiva drag va şterge orice urmă de regret şi stare de rău.

Horoscop GEMENI
Este o zi de reflecţie în care este bine să te limitezi la activităţile casnice. Astrologii prevăd scântei în ceea ce priveşte relaţiile cu cei dragi. La capitolul bani, însă, lucrurile stau destul de bine.

Horoscop RAC
Racii fac parte din norocoşii zilei. Se arată soarele, ceea ce vă umple de bună dispoziţie şi energie. În plus, cei apropiaţi vă vor inunda cu aprecieri pentru toată implicarea în proiectele familiei.

Horoscop LEU
O dimineaţă foarte dinamică, cu multe idei şi planuri de viitor. Astrologii avertizează, însă, că este momentul să îţi temperezi entuziasmul pentru a nu fi dezamăgit mai târziu.

Horoscop FECIOARĂ
Aceşti nativi au parte de o zi de weekend cât se poate de frumoasă. “Fecioarele” debordează de un entuziasm molipsitor. Cei apropiaţi vă vor mulţumi pentru starea de bine pe care o emanaţi. Aşadar, profitati din plin de tot ce vi se oferă!

Horoscop BALANŢĂ
O informaţie în legătură cu nişte bani vă da lumea peste cap. Toată perioada următoare este sub semnul amânării şi al întârzierii. Cel mai bine este să vă urmaţi intuiţia, spun astrele!

Citește și:  Horoscop Joi 9 iulie 2020. Dovadă de iubire, înţelegere şi devotament

Horoscop SCORPION
Nativii Scorpion sunt astăzi răsfăţaţii horoscopului. Norocul vă este prietenul cel mai bun, iar starea de bine vă urmăreşte peste tot.

Horoscop SĂGETĂTOR
Stelele vă favorizează în achiziţionarea unor obiecte pe care vi le doreaţi de ceva timp. Iată că a venit momentul să le achiziţionaţi. Asta vă aduce multă fericire, dar şi o gaură serioasă în buget.

Horoscop CAPRICORN
Capricornii stau foarte prost la capitolul sentimente. O posibilă ruptură vă va da toate planurile peste cap. Astrologii vă sfătuiesc, aşadar, să fiţi precauţi!

Horoscop VĂRSĂTOR
Aceşti nativi primesc o veste importantă de la cineva, iar asta vă va da o stare de spirit extraordinară care va ţine tot weekendul.

Horoscop PEŞTI
Peştii sunt sfătuiţi să profite de linişte pentru a realiza o parte dintre problemele personale. Nu amânaţi, avertizează astrologii!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here