Horoscop Camelia Pătrășcanu 6 – 12 iulie 2020. Iată ce anunță astrele pentru fiecare zodie în parte, două zodii riscă să piardă totul.

Astrologul a prezentat horoscopul pentru săptămâna 6-12 iulie 2020, valabil pentru fiecare zodie. Iată, mai jos, previziunile astrologice făcute de Camelia Pătraşcanu.

Berbec – se anunță un început de săptămână foarte tensionat, cu luări de decizii, întâlniri la nivel foarte înalt. Luni și marți sunt zile foarte importante pentru a-și dicta o nouă cale.
Taur – întâlniri foarte valoroase, o rezolvare luni și marți pe cale administrativă. Miercuri au timp să-și creeze agenda pentru viitor.

Gemeni – au o săptămână care începe cu un interes deosebit pentru bani, bani care trec prin acte. E bine să nu intre în conflict cu nimeni și pot cere sfatul unui specialist.

Rac – săptămâna are un puternic impact relațional mai ales luni dacă sunt dispute cu persoane cu care nu cad la pace.

Leu – încep săptămâna cu chef de muncă. Au multe lucruri de finalizat și cumva timpul îi presează. Dar, se descurcă, dacă nu vor aștepta ajutor de la alții.

Fecioară – sunt foarte bine mobilizate pentru muncă. Să nu lase pe alții care au alte interese să ia decizii, dacă știu foarte bine profesional vorbind cum trebuie să meargă lucrurile.

Horoscop Camelia Pătrășcanu 6 – 12 iulie 2020

Balanţă – foarte bine centrate în viața lor, și în familie, dar și la locul de muncă. Luni sunt mai conservatoare, nu riscă și nu fac gesturi exagerate. Se poate întâmpla asta însă marți și miercuri.

Citește și:  Horoscop vara 2020. 4 zodii care au o vara de poveste

Scorpion – au de rezolvat lucruri administrative – li se cere un răspuns oficial sau au întâlniri cu oameni care au autoritate. Lucrurile ies bine – apar oportunități.

Săgetător – sunt cu ochii la bani, luni. Pot primi și niște invitații interesante. Joi și vineri trebuie să se ferească de conflicte.

Capricorn – o săptămână care începe cu aspecte foarte valoroase – sunt forte bine centrați: știu cine sunt și ce vor.

Vărsător – săptămâna începe cu niște restanțe sau se gândesc că au întârziat, că au pierdut timpul și sunt mobilizați să prindă timpul din urmă. Lucrează cu foarte mult spor.

Pești – săptămâna aduce niște întâlniri importante sau se trezesc că trebuie să susțină o opinie. Își pot pierde niște prieteni, dar câștigă alți prieteni. Au de reflectat la asta marți și miercuri. Sunt într-o formă fabuloasă joi și vineri scrie kfetele.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here