În acest moment între cele mai mari cluburi din România, Steaua și Dinamo pare să existe o diferență foarte mare care cu greu va fi recuperată de dinamoviști.

Steaua este peste Dinamo la foarte multe capitole, cum ar fi: jucători, performanțe, buget, salarii. Singurul capitol la care “câinii” își domină eterna rivală sunt tinerii, dinamoviștii având foarte mulți jucători tineri, de mare viitor.

Faptul că există o diferență majoră între Dinamo și Steaua este spus și de fostul jucător al lui Dinamo, Sorin Strătilă care și-a reziliat de curând contractul cu echipa din Ștefan cel Mare după ce i-a expirat împrumutul la Concordia Chiajna.

După ce a rupt contractul, Strătilă a lansat un atac dur la adresa “câinilor”.

După ce mi-a expirat împrumutul de la Chiajna am găsit jale mare în Ştefan cel MareJucătorii sunt cu moralul făcut praf după ce clubul a intrat în insolvenţă. Eu aveam un salariu de 7000 de euro pe lună, iar cei de la Dinamo mi-au propus să mi-l reducă la 3000 de euro. Păi cum să câştigi la un club de mare tradiţie din România un asemenea salariu? La ora actuală, la echipă sunt fotbalişti care au acceptat să primească salarii de 2.000-3.000 de euro. Păi cum credeţi voi că acest club mai are valoare să se bată cu Steaua?! Vă spun eu că nici în 20 de ani Dinamo nu va mai ajunge la nivelul Stelei, cu salarii de 10.000-15.000 de euro pe lună”, a spus Strătilă care a dezvăluit că acum este liber de contract şi aşteaptă oferte.

 

Follow
Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here