O tânără de 15 ani din America a devenit deja un afacerist de succes, câştigând anual sute de mii de dolari. Cu toate acestea, deoarece este ocupată cu şcoala, fata a fost nevoită să angajeze un director pentru compania sa care se ocupă cu un site specializat în găsirea de dădace.

Chiar dacă are doar 15 ani, Noa Mintz conduce compania “Nannies By Noa”, o afacere de succes, care i-a adus deja în conturi suma de 375.000 de dolari, potrivit Oditty Central.

Când nu este la școală, tânăra conduce compania “Nannies By Noa”, o agenție de babysitting cu peste 190 de clienți. Mai mult, ea are are deja 50 de angajați care lucrează 15 ore pe săptămânână și 25 de dădace care lucrează cu normă întreagă. Chiar dacă afacerea merge bine, adolescenta recunoaşte că nu are timp şi de şcoală şi de companie, astfel că a fost nevoită să angajeze un manager care să facă treaba în locul ei.

Ideea i-a venit după ce a realizat că nu este mulţumită de bonele în grija căruia o lăsa mama sa. Astfel, a început să îşi caute singură bonă, reuşind să facă o treabă atât de bună încât până şi prietenele mamei au început să îi ceară ajutorul. De acolo până la propria sa afacere a fost doar un pas.

Nu sunt o elevă de nota 10. M-am zbătut să pot face faţă şcolii. Având această afacere am realizat că a fi deştept la şcoală nu are nimic de a face cu a fi deştept în afaceri. Am cerut ajutor în afacere să mă pot concentra mai mult pe şcoală“, a declarat ea.

AbonareDistribuie:0030

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here