Lista disciplinelor la care elevii sustin teze in anul scolar 2014 – 2015 a fost publicata de Ministerul Educatiei Nationale. Tezele din semestrul I vor fi sustinute pana pe 19 decembrie 2014. In semestrul al II-lea, elevii vor da tezele pana la data de 22 mai 2015.

Exceptie fac elevii din clasele a VIII-a si a XII-a, care vor da tezele mai devreme. La clasele cu predare in regim bilingv sau intensiv a unei limbi straine, indiferent de specializare, elevii vor sustine lucrare scrisa semestriala si la limba straina, informează Mediafax. 

Cand vor sustine elevii tezele, anul acesta scolar:

  • Tezele de pe semestrul I al anului scolar 2014 – 2015: pana la data de 19 decembrie 2014
  • Tezele de pe semestrul al II-lea al anului scolar 2014 – 2015: pana la data de 22 mai 2015
  • Exceptii: In semestrul al II-lea, elevii de clasa a VIII-a vor da teza pana la data de 15 mai 2015, iar elevii din clasele terminale de liceu, pana la data de 24 aprilie 2015

La scolile cu predare in limbile minoritatilor nationale, elevii vor da teza si la Limba si literatura materna, indiferent de nivel, filiera, profil, specializare/calificare profesionala, an de studiu si forma de scolarizare.

La clasele cu predare in regim bilingv sau intensiv a unei limbi straine, indiferent de specializare/calificare profesionala, elevii sustin lucrare scrisa semestriala si la Limba straina respectiva.

In cazurile in care o lucrare scrisa semestriala se sustine la alegere dintr-o lista de discipline, elevii vor opta in scris pentru una dintre disciplinele mentionate in lista. Optiunile elevilor raman valabile pe parcursul intregului an scolar. In invatamantul special care utilizeaza curriculumul scolii de masa se sustin tezele prevazute pentru invatamantul de masa. In celelalte unitati de invatamant special se sustin teze la limba si literatura romana si matematica, incepand cu clasa a VI-a.

Abonare
Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here