Laurențiu Reghecampf este genul de antrenor foarte sever care le cere jucătorilor săi să fie foarte disciplinați, iar când aceștia nu se conformează, măsurile antrenorului sunt foarte radicale.

După ce în urmă cu câteva luni a intrat în istorie cu cea mai mare amendă dată la Steaua, Gabi Iancu, a fost sancţionat de Laurenţiu Reghecampf. Iar sancţiunea nu a fost una de ordin financiar, ci una morală, care l-a făcut pe atacantul clubului din Ghencea să se simtă penibil în vestiar, în faţa propriilor colegi.

Oameni din vestiarul “roş-albaştrilor” au povestit ce s-a întâmplat într-una dintre zilele trecute în vestiarul clubului din Ghencea. “După câte ştiţi şi voi, la începutul acestui an, Iancu s-a prezentat la vizita medicală încălţat în acei adidaşi cu ursuleţi şi cu aripi mari care au stârnit râsul tuturor colegilor şi jurnaliştilor prezenţi la Institutul de Medicină Sportivă din Bucureşti. Reghe a văzut imaginile la televizor şi i-a transmis lui Gabi să nu îl mai vadă niciodată că poartă încălţările respective, deoarece în joc este imaginea Stelei, iar la Steaua <>. Iancu nu l-a ascultat şi într-una din zilele trecute s-a prezentat la antrenamente cu deja celebrii lui adidaşi, dar şi cu un tricou acoperit de pietricele Swarovski! Evident că Reghe s-a enervat şi i-a luat adidaşii şi i-a tăiat. Iar jucătorii s-au semnat toţi pe acel tricou, de parcă ziceai că e manelist, ca să nu-l mai poarte niciodată! Iancu s-a simţit penibil, iar de atunci vine îmbrăcat ok la antrenamente. În plus de asta, jucătorii au fost avertizaţi de Reghe să fie atenţi de acum încolo cum se îmbracă şi cum merg, atât în viaţa privată, cât şi atunci când sunt în timpul serviciului, cum s-ar spune. Însă evident cel care a fost avertizat clar pentru ultima oară a fost Gabi Iancu. Laurenţiu Reghecampf este tipul de antrenor sută la sută profesionist care este atent la orice detaliu din viaţa jucătorilor. Ţine mult la imaginea Stelei, iar dacă vă uitaţi atent, din Ghencea,au dispărut fotbaliştii care erau preocupaţi mai mult de alte lucruri private faţă de fotbal”, ne-a dezvăluit sursa respectivă.

Distribuie:14010

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here