Ionuţ Gologan, românul condamnat la moarte în Malaysia a acordat un interviu din închisoare, în care cere în continuare ajutorul disperat din partea latifundiarului din Pipera.
Bărbatul spune că îşi doreşte foarte mult să poată lua legătura cu Gigi Becali. ”Mi-ar face mare plăcere să discut cu domnul Becali faţă în faţă. Aşa m-ar cunoaşte şi ar înţelege ce fel de om sunt, mă rog, ce fel de deţinut, pentru că acum sunt deţinut. Şi ar înţelege domnul Becali dacă mă ajută sau nu. Am scris o scrisoare lungă, dar a fost oprită. Scrisoarea este scrisă în limba engleză, că nu am voie să scriu în limba română. Am scris-o cum au vrut ei, că n-am probleme cu limba engleză.

Eu vorbesc două limbi străine fără probleme: engleza şi malaysiana. Şi atunci, imediat, când am aflat că dânsul vrea să mă ajute am compus această scrisoare, dar am fost sfătuit să nu o mai trimit, pentru că era cam periculoasă. De fapt, eu am scris-o ca de la om la om, ca să mă înţeleagă. Am scris despre mine: de când eram mic până am ajuns aici.

Dacă domnul Becali ar fi venit aici, i-aş fi dat şi scrisoarea, şi, dacă m-ar fi întrebat orice ar fi vrut dânsul, i-aş fi răspuns şi m-ar fi înţeles. Dar, din păcate, acolo, în România, nu este nimeni să vorbească cu dânsul despre mine: tata este aşa cum este, deci nicio şansă, doamna consul este cu problemele dânsei, eu dacă-l sun, îmi închide repede…”, a declarat Ionuţ Gologan pentru Ring.ro

Aici, în Malaysia, n-am auzit de nimeni să plătească aşa. Dar, nu-i nicio problemă. Mergem cu Dumnezeu înainte şi o să reuşim. Până la urmă o să reuşim! Mai multe detalii puteti afla AICI.

 

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here