Cei de la LG continua traditia clipurilor tip teaser inainte de lansarea unui produs de top, acelasi lucru intamplandu-se si inainte de 28 aprilie, cand va fi lansat oficial LG G4! Iar dupa ce LG G3 a fost desemnat la MWC cel mai bun smartphone din lume, la egalitate cu iPhone 6, asteptarile sunt mari.

Clipul nu prezinta nimic nou in materie de design al telefonului, insa ofera o idee foarte buna in ceea ce priveste camera.. Mai exact, aceasta va avea o apertura f/1.8, capitol la care numai Galaxy S6 se apropie (f/1.9), in timp ce majoritatea au apertura f/2.2 sau f/2.4.

Ce inseamna acest lucru? Faptul ca mai multa lumina ajunge la modulul senzorului si imaginile in intuneric vor iesi mai luminate si mai bine definite. Cu siguranta, acesta va fi unul dintre punctele de atractie pentru viitorul LG G4.

(P) Profita de -25 reducere la Novophane si bucura-te ACUM de un par sanatos. Descarca voucherul
Conform zvonurilor de pana acum, camera de la LG G4 va fi de 16MP si capabila sa filmeze 4K. LG G3 a avut una dintre cele mai bune camere de pe piata datorita softului, desi era de ‘doar’ 13MP, scrie yoda.ro.

 

Vizualizari:
91
Abonare
Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here