Sondajul ”Cine este cel mai frumos student de la Universitatea din București?” a ajuns la final. Marius Ilie, studentul de la Geografie, este marele câștigător. Acesta a reușit să strângă 181 de voturi și s-a situat la o distanță semnificativă față de ceilalți participanți.

Sondajul s-a desfășurat în perioada 17 februarie -15 martie și a adunat în total 89 de like-uri și share-uri și 536 de voturi. 33,77% dintre acestea s-au îndreptat către Marius Ilie.

Marius este un student activ și implicat în tot felul de proiecte: ”M-am născut în București, am trăit în Focșani și am revenit în București pentru studii. Am o pasiune deosebită pentru turism și ideea de promovare în România. Dețin o pagină pe Facebook în care promovez conceptul DIY ( Do It Yourself by Marius Ilie) . De asemenea, tot în timpul liber particip la proiecte de promovare, evenimente plătite, sondaje, castinguri.”

Pe locul doi s-a clasat Vladimir Guicin cu 90 de voturi, iar pe al treilea Adrian Mocanu cu 52 de voturi. Puteți vedea aici clasamentul final.

În același mod s-a desfășurat și sondajul ”Cine este cea mai frumoasă studentă de la Universitatea din București?” Fetele au fost mult mai competitive, iar sondajul a înregistrat peste 2.500 de voturi. Câștigătoarea a fost Diana Vania.

Universitatea din București a fost mereu în concurență cu Universitatea”Babeș Bolyai” din Cluj. Liviu Bizau a fost desemnat cel mai frumos student de la Ubb. Voi ce părere aveți despre cei 2 băieți câștigători, Liviu și Marius?

 

Distribuie:4000

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here