Scandalul dintre şeful lui Dinamo, Ionuţ Negoiţă şi impresara lui Dorin Rotariu, Anamaria Prodan este pe cale să ia sfârşit. Chiar dacă mulţi ar crede că motivul împăcării este Rotariu şi dorinţa ambelor parţi de a ajuta jucătorul să aibă cele mai bune evoluţii, motivul este cu totul altul. Motivul are legătură tot cu fotbalul şi tot cu Dinamo. Echipa din Ştefan cel Mare va rămâne în vară fără ambii portari pe care s-a bazat în acest campionat. Bălgrădean va fi vândut pentru a aduce bani la club şi lui Naumowski îi expiră contractul.

Pentru a nu rămâne descoperiţi, conducătorii lui Dinamo şi-au aruncat privirile asupra portarilor din Liga 1. Se ştie deja faptul că Dinamo l-a luat pe portarul Coronei Braşov, Traian Marc care se va alătura lotului din vară dar mai are nevoie de cel puţin un portar.

Căutările s-au oprit la portarul celor de la FC Braşov, Florin Iacob (20 de ani), care are ca avantaj vârsta dar şi calităţile foarte bune.

Principala problemă este, în acest moment, că Iacob se află sub contract de impresariat tocmai cu Anamaria Prodan! Din acest  motiv, oficialii dinamoviști au ezitat la început să-l transfere, dar acum sunt dispuși să poarte tratative cu soția lui Reghecampf. Dinamoviștii vor să urgenteze transferul, mai ales că și CFR Cluj a intrat pe fir, prin vocea antrenorului Vasile Miriuță. Negocierile ar urma să producă împăcarea așteptată de dinamoviști cu Anamaria Prodan.

Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here