Din păcate pentru viitorul fotbalului românesc, tot mai mulți jucători tineri și talentați ajung să se irosească într-un timp foarte scurt. Așa este și cazul fostului jucător al Petrolului, Gicu Grozav.

Văzut ca un fotbalist de viitor pe care Naționala se va putea baza, Grozav nu a mai jucat de 8 luni un meci oficial. Declinul fotbalistului a început după transferul în Rusia, la Terek Groznîi. Jucătorul este în conflict cu șefii clubului din Cecenia care au făcut plângere la FIFA ca Grozav să fie suspendat şi să-şi recupereze banii investiţi în el.

“Gicu nu s-a acomodat în Cecenia. El este o fire copilăroasă şi nu se simţea deloc confortabil când vedea oameni cu automate pe străzi”, a declarat un impresar din zonă pentru sportnews.ro. Site-ul mai scrie că “tricolorul” a fugit acasă, la Alba Iulia, unde momentan se ocupă cu creşterea găinilor de rasă şi a porumbeilor.

Lucian Marinescu, agentul lui Grozav, a confirmat pentru Libertatea că fotbalistul se află la Alba Iulia: “Există un litigiu care se judecă la FIFA între jucător şi club, dar mai multe detalii nu pot da. Oricum, din ianuarie Gicu poate semna cu orice club, în baza certificatului provizoriu de muncă pe care i-l va elibera FIFA. Nimeni nu s-a gândit că va ieşi aşa”.

 

Abonare
Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here