Dosarul violatorilor din Vaslui a luat o întorsătură neaşteptată. Potrivit România TV, eleva abuzată până la leşin cere clemenţă pentru unul dintre cei şapte violatori. Fata vrea ca judecătorii să-i dea o pedeapsă mai blândă acestuia, pentru că în timpul ororilor i-a fost milă de ea şi ce le-a cerut celorlaţi şase să o lase în pace şi să o ducă acasă.

Eleva din localitatea vasluiană Văleni violată de şapte tineri cere clemenţă pentru unul dintre agresorii săi, Ioan Surleac. Potrivit România TV, ea a declarat ca acestuia i-a fost milă de ea şi le-a cerut celorlalţi să fie lăsată să se ducă acasă.

Cu toate acestea, băiatul pentru care fata cere acum clemenţă a fost ultimul venit şi a violat-o şi el. Fata susţine că băiatul a facut doar sex normal cu ea şi doreşte ca acesta să beneficieze de o pedeapsă mai mică decât restul agresorilor. Mai mult, familia lui Surleac a mers şi şi-a cerut iertare de la familia fetei.

În acelaşi timp, trei dintre cei şapte violatori, Silviu Ovidiu Burada, Silviu Avădani şi Petrică Ionuţ Bolboceanu, cer strămutarea procesului la laşi, acuzând presiunea mediatică asupra magistraţilor şi procurorilor din Vaslui.

loading…

Abonare
Distribuie:90000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here