Implicată în numeroase campanii de luptă împotriva violenţei domestice, Andreea Marin află cazuri înfiorătoare despre femeile abuzate. Astfel, vedeta a a postat pe Facebook o poveste cutremurătoare a unei soţii care, de ani la rând, a fost bătută de soţ. Postul Andreei a strâns numeroase comentarii din partea fanilor săi.

Andreea Marin i-a îndemnat pe fanii săi de pe Facebook să citească povestea femeii care a fost bătută sistematic de soţul ei.

“El începuse să lipsească de acasă, dormea cu telefonul sub pernă, se îngrijea tot mai mult, cheltuia mulţi bani pe haine şi pe parfumuri scumpe. Acea femeie îmi povestea la telefon cum îşi petrecea timul cu ea, unde se întâlneau, unde mâncau, îmi dădea amănunte cum făceau sex. La început nu am crezut, i-am cerut explicaţii, dar nu le avea, ştiam că minte. Când nu-şi găsea cuvintele, se enerva şi…au început bătăile.

Prima bătaie a fost cumplită, mă înnegrise peste tot. Am fost la IML, dar cum să-ţi dai propriul soţ în judecată?? Au urmat altele, vecinii erau cei care ne aminteau cât este ceasul, dovadă deranjul şi în orele târzii ale nopţilor. A aflat mama, s-a îmbolnăvit de inimă, sau poate de inima rea. Am adus-o la mine să o îngrjesc. După ce a asistat, într-o seară la o bataie cumplită ,a paralizat.

Mi-am lăsat serviciul, am plecat cu ea să o îngrijesc. În martie, am condus-o pe ultimul drum. S-a stins cu întrebarea şi disperarea din ochi: “Cui te las?”. Sora mea s-a reîntors în Portugalia, eu am desfiinţat de mult telefonul fix din casă,am schimbat “N” cartele telefonice, dar în zadar….Ea tot mă sună.

 Am fost o femeie frumoasă, acum îmi spune că sunt odioasă”, a povestit femeia.
Abonare
Distribuie:228010Like this:

Like Loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here