Dinamoviștii au în ultima lună rezultate foarte slabe atât în campionat cât și în Cupa României, competiție pe care au părăsit-o după ce au fost bătuți de CS Mioveni.

Și în ultimul meci din campionat băieții lui Stoican au fost învinși, de această dată de Viitorul, iar odată cu acest meci a apărut și o divergență între atacantul Kamil Bilinski și Flavius Stoican.

Atacantul polonez s-a supărat pe antrenorul dinamovist după ce acesta l-a schimbat la jumătatea primei reprize a meciului. În momentul schimbări atacantul a avut o reacție nervoasă care, conform fanatik.ro, a fost taxată dur de Flavius Stoican. “Kamil, nu e normal ceea ce ai făcut! Învaţă să te comporţi, ai experienţă, nu trebuie să ai asemenea reacţii nervoase!”,  i-ar fi spus antrenorul jucătorului.

Bilinski consideră că a fost nedreptăţit de Stoican, mai ales că el este în prezent golgheterul echipei. “Kamil e în formă, e cel mai bun atacant pe care Dinamo îl are acum şi oarecum este normal să fie supărat… Dar el a înţeles că decizia este a antrenorului şi trebuie să o respecte, chiar dacă nu-i convine deloc. E foarte supărat, motiv pentru care vrea să clarifice lucrurile cu Stoican. El e matur, are experienţă, însă se simte nedreptăţit”, au punctat aceleși surse.

Abonare
Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here