Nu de puţine ori s-a scris şi s-a vorbit despre duhovnicii din România care sunt înzestraţi cu har de la Dumnezeu.

Pe patul de moarte, părintele Iustin Pârvu de la mănăstirea Petru Vodă a lansat un avertisment înfricoşător. Profeţia avea un termen de împlinire, iar evenimentele petrecute în ultimele luni par să acopere sensul cuvintelor rostite de „duhovnicul Moldovei”.

Până să rostească profeţia cutremurătoare, părintele Iustin Pârvu era binecunoscut de credincioşii din toată ţara ca un duhovnic cu har. De ani de zile, chilia sa de la mănăstirea Petru Vodă era loc de pelerinaj pentru cei care căutau răspuns la întrebări existenţiale, sau suferinzi ce-şi găseau alinarea după o discuţie cu părintele arhimandrit.

Pe 11 iunie 2013, părintele Iustin le-a vorbit celor cinci ucenici care se aflau în chilia sa.

După ce Arhimandritul a dorit să afle de la călugări ce se mai întâmplă în ţară, măicuţa a cerut un sfat în problema luptei împotriva cipurilor din actele de identitate.

„Cât puteţi luptaţi împotriva lor cu toată forţa şi unitatea, dar fără atitudini extreme, încă nu e cazul. E vorba însă că mai sunt 12 luni…”. Cum părintele s-a oprit, cei de faţă au bănuit că duhovnicul se referea la faptul că după un an nu vor mai fi cipurile pe documentele de identitate şi au cerut o lămurire.

Abonare
Distribuie:0000Like this:

Like Loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here