Mâine va fi o nouă zi plină de fotbal şi onlinereport vă oferă cele mai interesante meciuri cu cele mai atractive cote de jucat la pariuri.

Osasuna-Real Sociedad=2

– O victorie  a celor de la Sociedad are o cotă de 2.40 la casele de pariuri, o cotă foarte bună ţinând cont de locurile ocupate în clasament dar şi de forma din ultimele meciuri. Înaintea meciului de mâine, Real Sociedad ocupă locul 7 în La Liga, în vreme ce Osasuna ocupă locul 17. Cei de la Osasuna au 5 înfrângeri în ultimele 5 meciuri, în timp ce Sociedad are două victorii şi trei înfrângeri.

Napoli-Juventus Torino=pauză sau final 2

-Derbyul acestei etape din Serie A va fi un meci foarte interesant deoarece ambele echipe sunt foarte puternice şi marchează foarte multe goluri. Fără doar şi poate Juventus este favorită însă va avea un meci dificil deoarece presiunea fanilor lui Napoli va fi imensă. Juve are în ultimele 5 jocuri din Serie A 5 victorii, Napoli înregistrând în acelaşi interval trei victorii, un egal şi o înfrângere.

Lille-Guingamp=1

-Lille se află pe locul 3 în acest moment în Ligue 1, completând podiumul alături de bogaţii de la PSG şi Monaco. Guingamp se află în partea a doua a clasamentului şi pare scăpată de grijile  retrogradării, ocupând momentan locul 14.  Deşi în ultimele 5 meciuri cei de la Guingamp au mai multe victorii decât Lille, le va fi foarte greu să câştige pe terenul campioanei din 2011.

Tom Tomsk-Dinamo Moscova=2

-Echipa antrenată de românul Dan Petrescu se află pe locul 3 în prima ligă a Rusiei şi dacă obţine o victorie mâine îşi poate consolida această poziţie. Tom Tomsk ocupă locul 12 şi are în ultimele 5 meciuri două victorii, două egaluri şi o înfrângere. Echipa lui Petrescu este neînvinsă în ultimele 5 meciuri din campionat, având trei victorii şi două egaluri.

Marius Ghencea

Distribuie:10130

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here