Toate campionatele tari ale Europei sunt pe final, tocmai de aceea e foarte bine să pariezi acum, cât mai e timp, iar noi te ajutăm cu cele mai interesante ponturi.

FC Brasov-Dinamo Bucureşti= Dinamo marchează

-Meci foarte important pentru stegari, deoarece în cazul unei înfrângeri sunt şanse foarte mici ca ei să rămână în Liga 1. Din păcate pentru ei, mâine vor întâlni o echipă care joacă foarte bine şi care are 4 victorii consecutive. Totuşi Dinamo ar putea avea probleme deoarece, cu siguranţă,  braşovenii vor fi foarte determinaţi să câştige. Chiar dacă Dinamo nu va reuşi să se impună, sunt şanse foarte mari ca ei să marcheze pentru că în ultimele etape ofensiva lui Stoican şi-a făcut foarte bine treaba.

Osasuna-Celta Vigo=x2

-Meci crucial pentru Osasuna care abia a ieşit din zona retrogradării, însă poate reveni acolo în cazul unui insucces mâine. Înaintea acestui meci Osasuna se clasează pe locul 17 în timp ce Celta Vigo ocupă un confortabil loc 10.

Everton -Manchester City=ambele marchează

-Manchester City nu îşi permite nici un pas greşit dacă îşi doreşte un nou titlu în Premier League dar, colegii lui Pantelimon vor avea un meci foarte greu în faţa celor de la Everton. În ultimele 5 meciuri Everton are 5 victorii iar cei de la City au în acelaşi interval trei victorii, un egal şi o înfrângere.

 

Distribuie:5000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here