Desi nu era un barbat la fel de sexy ca un fotomodel, de pilda, Dr. House devenea extrem de atragator datorita inteligentei lui si a replicilor acide pe care reusea sa le dea in cele mai dramatice situatii.

Folosindu-se de un oarecare farmec personal, Hugh Laurie a reusit sa il transforme pe Gregory intr-un tip pe care multe doamne si domnisoare si-l doreau, iar fanii serialului isi amintesc probabil ca excentricul medic era in permanenta inconjurat de femei frumoase.

In viata de zi cu zi, situatia lui este cu totul alta insa. Hugh este un sot loial, care a decis in urma cu aproape 25 de ani ca aleasa inimii sale este Jo Green.

Femeia lucra pe atunci ca administrator de teatru si l-a cucerit pe talentatul actor, caruia i-a daruit 3 copii.

La un moment dat, acesta si-a dorit chiar sa isi mute permanent familia in Los Angeles fiindca nu rezista sa stea 9 luni pe an despartit de sotie si de copii.

In cele din urma, cei doi au reusit sa treaca peste problema distantei si au continuat sa formeze un cuplu stabil, ambii soti fiind foarte mandri de cei trei copii ai lor, Charlie, Bill si Rebecca. Iata imagini surprinse de curand de paparazzi cu ei:

Distribuie:15100

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here