Fotbalul nu ţine cont de sărbătorile creştine şi se joacă în continuare, tocmai de aceea noi vă oferim ponturi pentru cele mai tari meciuri de pe continent.

Hamburg-Wolfsburg=x2

-Hamburg va avea un joc foarte dificil chiar dacă joacă pe teren propriu. Wolfsburg are un sezon mai bun decât precedentele şi în acest moment este clasată pe locul 5 în Bundesliga, loc ce îi permite prezenţa în Europa League în sezonul viitor. De cealaltă parte, Hamburg dacă nu va scoate un rezultat pozitiv, are mici şanse ca în sezonul viitor să rămână în prima ligă a Germaniei.

Juventus -Bologna=1 pauză/1 final

-Juventus este foarte aproape de un nou titlu în Serie A şi este greu de crezut că AS Roma îi va putea ajunge din urmă, ţinând cont că între cele două echipe sunt 8 puncte. Echipa cu care se duelează Torinezii mâine, Bologna are o situaţie dificilă, fiind clasată pe locul 17, la 3 puncte distanţă de primul loc care o duce în Serie B.  Cei de la Bologna nu au reuşit să câştige în ultimele 4 meciuri şi la va fi aproape imposibil să câştige pe terenul celor de la Juve.

AC Milan-Livorno=1

-AC Milan pare să îşi fi revenit după ce a avut un sezon dezastruos. Chiar dacă în ultimele 5 meciuri milanezii nu au pierdut, având un rezultat de egalitate şi patru victorii consecutive, ei încă sunt departe de locurile de  Europa League. Cealaltă echipă din meciul de mâine, Livorno, se află pe loc retrogradabil şi în ultimele 5 meciuri nu au înregistrat nici o victorie, având în acest interval un rezultat de egalitate şi 4 înfrângeri.

Marius Ghencea

 

Distribuie:5110

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here