După ce săptămâna trecută pronosticurile oferite de noi s-au realizat în proporţie de 100%, astăzi vă oferim din nou cele mai bune ponturi pentru meciuri ce vor avea loc mâine.

Betis Sevilla-Real Sociedad=x2

-Real Sociedad se luptă pentru a juca sezonul viitor în cupele europene, în acest moment fiind foarte aproape de acest obiectiv, ocupând acum locul 6 în clasament. Echipa pe care Sociedad o va întâlni mâine, Betis nu mai are şanse să rămână în prima ligă spaniolă în sezonul viitor. Verzii sunt pe ultimul loc în campionat, la 10 puncte distanţă de primul loc care i-ar permite rămânerea în Primera.

Ajaccio-AS Monaco=2

-Deşi a făcut investiţii serioase în vară, celor de la AS Monaco le-a fost foarte greu să se lupte la titlu în acest sezon, ei obţinând doar locul 2, loc pe care probabil vor încheia campionatul dat fiind faptul că între ei şi echipa de pe locul 3 este o distanţă de 8 puncte. De cealaltă parte, Ajaccio pare să se pregătească pentru sezonul viitor de Ligue 2, fosta echipă a lui Adi Mutu având şanse minime să se salveze de la retrogradare în actualul sezon.

Bologna -Fiorentina=2

-Cu o victorie în acest meci, Fiorentina şi-ar consolida locul 4 ocupat în acest moment în Serie A, loc ce îi va permite în sezonul viitor să joace în Europa League. O victorie ar fi ca o gură de oxigen şi pentru Bologna care cu o victorie ar părăsi zona retrogradabilă. Cei de la Bologna sunt clasaţi pe locul 17, primul retrogradabil, dar sunt la egalitate de puncte cu echipa de pe locul 16, Sassuolo, dar Sassuolo are un golaveraj mai bun.

Marius Ghencea

 

Distribuie:5000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here