Onlinereport continuă să vă ofere pronosticuri pentru meciurile de fotbal din  cele mai tari campionate ale Europei.

Athletic Bilbao-Atletico Madrid=2

-Atletico Madrid este în acest moment lider în La Liga, o surpriză foarte plăcută a acestui sezon din Spania. Nici rivali de mâine ai madrilenilor, bascii din Bilbao nu stau rău în clasament ocupând în acest moment locul 4.  Liderul din Spania are în ultimele 5 partide patru victorii şi un egal, în timp ce adversari lor au doua victorii şi trei egaluri. Atletico primeşte foarte greu gol, având cea mai bună apărare din Spania dar are şi un atac letal, tocmai de aceea pronosticul nostru e 2 solist.

Evian TG-AS Monaco=2

-Casele de pariuri oferă o cotă de 2 pentru o victorie a celor de la AS Monaco, o cotă foarte bună ţinând cont de poziţiile ocupate în clasament de cele două echipe. Monaco se află pe locul secund în timp ce Evian se află pe locul 17, primul loc neretrogradabil. Miliardarii  de la Monaco au în ultimele 5 meciuri trei victorii, un egal şi o înfrângere iar Evian are în acelaşi interval două victorii, două înfrângeri şi un egal.

Sporting Lisabona-Vitoria Guimaraes=1

-Sporting Lisabona a revenit în elita fotbalului portughez şi a făcut până în acest moment un sezon foarte bun, ocupând în acest moment locul 2 şi având în ultimele 5 meciuri 4 victorii şi un egal. De cealaltă parte, Guimaraes ocupă locul 7, nereuşind să câştige nici un meci din ultimele 5, înregistrând în acest interval trei eşecuri şi două rezultate de egalitate.

Marius Ghencea

 

 

Distribuie:10020

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here