Pronosticurile onlinereport.ro pentru vineri, 21 februarie

Home > Pronosticurile onlinereport.ro pentru vineri, 21 februarie

Săgeata Năvodari-FC Botoşani=pauză sau final x. Este un meci din subsolul clasamentului, ambele echipe luptând pentru a rămâne în Liga 1 şi în sezonul viitor. Înaintea meciului direct cele două echipe sunt vecine de clasament, fiind despărţite de un singur punct. Ne aşteptăm la un meci nu foarte spectaculos, echipa din Botoşani având în ultimele cinci meciuri patru înfrângeri, un egal şi nicio victorie, în timp ce echipa din Năvodari are o victorie, un egal şi trei înfrângeri.

Astra Giurgiu-Corona Braşov=1;. Echipa din Giurgiu este în acest moment pe locul doi în Liga 1, luptând cu şanse reale pentru titlul de campioană, în timp ce echipa braşoveană este cu un picior în Liga 2, fiind poziţionată pe ultima treaptă a clasamentului. Credem că Astra va lua cele trei puncte din acest meci, puncte ce îi vor permite să spere în continuare la titlu în acest sezon.

Lokeren-Anderlecht=Anderlecht marchează. În acest meci din prima liga a Belgiei se duelează ocupanta locului trei, Anderlecht cu ocupanta locului cinci, Lokeren. În ultimele etape nici una dintre echipe nu a strălucit, ambele având evoluţii oscilante. Astfel nu avem o  favorită clară înaintea acestui duel însă mizăm pe plusul de valoare al echipei Anderlecht.

Marius Ghencea

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here