Adrian Bostan este unul dintre puținii români care are posibilitatea să reprezinte România într-o Expediție în Tundra arctică dintre Norvegia și Suedia. Este un traseu de 300 de km care vor fi parcurși pe sănii trase de câini husky.

Expediția începe din nordul înghețat al Norvegiei, aproape de muntele Paras. De aici participanţii vor străbate întregul lanț muntos Scandinav, de-a lungul frontierei dintre Norvegia și Suedia.

Pentru asta românul trebuie să se lupte cu alți peste o sută de participanti, deoarece competiția este pe bază de voturi online, iar doar primul clasat va pleca spre tundra norvegiană. România are un statut defavorizat în această competiție deoarece se află în categoria ”Other Countries” împreuna cu alți 112 participanți din diferite state.

Românul poate fi VOTAT AICI. 

În cazul statelor precum Norvegia, Suedia, Danemarca, Finlanda, Benelux, Germania, Marea Britanie, SUA sau Ungaria vor fi aleși 2 reprezentanți din fiecare țară.  Șansele celor din ”Other Contries” sunt mult mai mici, așa că trebuie să îl susținem cu toții pe Adrian cu voturi.

Adrian Bostan este un Bucureștean simplu de 38 de ani care face sport din tinerețe. A practicat judo, handball, iar de ceva vreme face tir cu arcul.

”Am aflat de această oportunitate de pe Internet. Am acum ocazia să reprezint România în expediția din Tundra Siberiană/Norvegiană, să fac țara mai vizibilă”, a declarat Adrian pentru onlinereport.ro.

Dar pentru asta are nevoie de ajutorul nostru. Momentan românul se află pe locul 4 în clasamentul ”Other Contries”. Votul este deschis până pe 12 decembrie.

Nu uitați să votați AICI și să distribuiți mai departe.

 

Mădălina Mihăilescu

Abonare
Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here