Mirel Radoi a reusit sa ii impresioneze pe stelisti inca de la primele antrenamente. Radoi este unul dintre cei mai iubiti jucatori din istoria recenta a Stelei, fanii regretand faptul ca a ales sa plece la arabi.

Cel mai bun fundas al Stelei, Varela tremura cand il vede pe Radoi! Ii e frica sa faca echipa cu Radoi in aparare.

“Am o admiratie foarte mare pentru el. Nu deschide gura la antrenament si, pentru ce a facut aici, noi jucatorii trebuie sa ne gandim sa fim la fel ca el. Dupa antrenamentele facute pana acum, cred ca vom fi foarte puternici. Jucatorilor le place la antrenament”, a spus Varela dupa antrenament.

Ai vrea sa il ai coleg de aparare pe Radoi?
Varela: – Nu! Sincer nu! Cred ca e mai bine sa fie antrneor!

Radoi a cerut ca Varela sa nu plece pana la iarna. Planul lui Becali era sa-l vanda acum cu 10 milioane de euro! “Nu, nu e asa! Nu poate sa vinda pe 10 milioane, stii ca am clauza de 5 si nu ai cum sa dai 10!”, glumeste Varela.Varela vrea sa asculte pentru prima oara imnul Champions League. Anul trecut, Steaua a ratat grupele din cauza lui Moti.

Radoi a castigat 3 titluri de campion cu Steaua, tot atatea cate are, de exemplu, Cornel Rapa. Cea mai mare performanta a lui Radoi este insa atingerea semifinalelor cupei UEFA, acolo unde a fost eliminata dramatic in ultimele minute de Middlesbrough.

 

Sursa

loading…

Abonare
Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here