Aceasta reteta naturista pentru dinti albi si sanatosi este „furata” de la calugarii tibetani. Inca din cele mai vechi timpuri calugarii tibetani au stiut cum sa-si mentina dantura sanatoasa pana la varste inaintate, iar acum va vom dezvalui si voua secretul lor.

Probabil vei fi surprins, dar ai nevoie doar de doua ingrediente: apa si sare, ca sa iti faci propria pasta de dinti naturala. Adauga o lingura de sare  in 100 ml de apa fiarta si racita si amesteca bine ca sa se dizolve sarea. Curata spuma de la suprafata paharului si totul este gata.

Inmoaie periuta de dinti in amestec si perie dintii ca de obicei, dimineata, seara, si dupa fiecare masa. Foloseste solutia salina de la pasul anterior pentru clatirea gurii, noteaza secretele.com. Acest amestec este bun si pentru gingii, nu doar pentru dinți.

Se poate ca la primele utilizari sa simti o sensibilitate la nivelul dintilor, dar senzatia se va atenua in timp pana va disparea de tot. Vei observa chiar si tu imbunatatirile inca de la primele utilizari: dinti mai albi, dingii mai sanatoase si mai putine sanse sa dezvolti carii, pentru ca urmezi o igiena temeinica si fara produse toxice.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here