Ducea o viață obișnuită, însă un accident cumplit de mașină petrecut în urmă cu aproape patru ani i-a schimbat viața total. A suferit un traumatism cranio-cerebral, un traumatism toracic şi fractura de tibie, dar într-un final și-a revenit și a făcut niște mărturisiri cutremurătoare.

Marius Miulescu a fost implicat într-un accident înfiorător de mașină în octombrie 2011. Atunci a stat timp de 15 zile în comă, însă când și-a revenit, a descoperit că s-a schimbat radical. Mai mult decât atât, acesta este convins că în acea perioadă a fost aproape de Dumnezeu.

Mai exact, în acea perioadă, Marius ar fi văzut și Iadul și Raiul, ar fi vorbit cu Dumnezeu și ar fi fost marcat cu un semn divin: o cicatrice în formă de cruce, care i-a bulversat pâna și pe medici.

“Acolo, în comă asta, eu vedeam tot, dar nu pe lumea asta. La fundul pământului e iadul, dar lumea nu ştie. Mai jos de iad e ghenă că să îţi dau un exemplu lumesc. Iau o factură de telefon şi o arunc la coş, la gunoi şi îţi aduci aminte după: aoleu, am aruncat factură la gunoi. Te duci la gunoi, o găseşti şi zici ce bine că am găsit-o! Dar dacă aruncai la ghenă, nu mai găseai nimic. Adică o să fie o grămadă de lume care o să îşi dorească iadul, pentru că în iad te mai scoate, te mai poate scoate femeia. Da, femeia, că e singură de pe pământul asta, de la noi, care te poate scoate. Cu rugăminţi, cu lacrimi. Mama, sora, nevasta…nu alte femei. Satana, Diavolul e pe pământ la noi, e sub noi, că omul e pus deasupra. E în pământul nostru. De aia sunt cutremure. Îl lasă să ne atenţioneze că să se sperie lumea, să vină la credinţă. Ploaia e sângele sufletului. Sufletele de la judecată pleacă, sunt golite. Trebuie să se întoarcă în Iad, pentru că norii sunt că un mijloc de transport”, a spus Marius într-o emisiune TV.

În urma acestei experiențe, Marius s-a ales cu o cicatrice sub formă de cruce, care i-a uimit chiar și pe medici.

Vizualizari:
586
Abonare
Distribuie:0010

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here