Mama Denisei Silmen, românca ucisa cu brutalitate de logodnicul ei în East Ham, a ajuns la Londra și încearcă să își ducă acasă copilul, pentru a-l înmormânta creștinește.

 

Potrivit prietenilor Denisei, s-a luat legătura cu Secția Consulară a Ambasadei României de la Londra, însă răspunsul a fost că statul român nu oferă sprijin financiar în acest sens.

Pentru repatrierea trupului este necesară suma de 2.500 de euro, atât cât a cerut societatea de pompe funebre. Prietenii Denisei au făcut donați în contul deschis de mătușa fetei, însă suma nu este suficientă.

Dacă doriți să ajutați familia îndurerată să își poată înmormânta fata așa cum se cuvine, puteți dona în contul deschis pe numele KARACSONI IOLANDA, la ALPHA BANK ROMANIA S.A SUCURSALA SIBIU:

IBAN – RO46BUCU1061033452221 GBP, SWIFT – BIC/ BUCUROBU.

Orice sumă, oricât de mică, este binevenită!

Alin și Denisa s-au logodit în urmă cu o lună și jumătate, la Londra, și au anunțat pe Facebook că vor să se căsătorească în curând.

Totul s-a sfârșit însă într-o baie de sânge. Alin Apopei are 26 de ani, iar Denisa Silmen avea 25. Pe 31 iulie, în urma unui scandal izbucnit între cei doi, Alin i-a luat viața logodnicei sale.

A înjunghiat-o de zeci de ori. Scena crimei i-a îngrozit până și pe polițiști, care au spus că victima era oribil mutilată de lovituri de cuțit.

Cuplul se mutase în locuința din East Ham, acolo unde a avut loc oribila crimă, în urmă cu aproximativ două luni.

Vecinii au povestit că au văzut cum un Alin a fost luat cu mașina poliției, iar un cuțit a fost scos din casă într-o pungă transparentă pentru probe. Instanța a decis arestarea românului.

Se pare bărbatul era foarte gelos, scrie Pro TV, iar scandalul între ei s-ar fi iscat când tânăra l-a anunţat că vrea să își viziteze rudele din România, din Sibiu.

O vecină de-a tânărului a declarat înmărmurită pentru Pro TV: „Nu cred să fi făcut Alin aşa ceva, nu cred, nu cred!”

 

Prietenii din Braşov ai tânărului sunt și ei şocaţi de vestea crimei, se mai arată pe pagina amintită. Spun că Alin a fost întotdeauna un băiat la locul lui şi o iubea nespus pe Denisa. Era însă foarte gelos, spun amicii lui.

Denisa va fi înmormântată la Sibiu. Mama ei a plecat deja la Londra ca să facă toate formalităţile necesare repatrierii trupului neînsufleţit, mai scrie Pro TV.
O femeie de 20 de ani, despre care se presupune că ar fi din România, a fost găsită moartă, în casa în care locuia împreună cu partenerul său și cu alte persoane.

Cuplul se mutase în locuința din East Ham, la câteva sute de metri de stadionul echipei West Ham United din Upton Park, în urmă cu aproximativ două luni, scrie Evening Standard.

Aceeași publicație mai arată că femeia avea mai multe leziuni oribile în zona capului și pe piept, iar un bărbat a fost arestat în legătură cu această crimă, la primele ore ale zilei de vineri, 31 iulie.

Vecinii au povestit că au văzut cum un om a fost luat cu mașina poliției, iar un cuțit a fost scos din casă într-o pungă transparentă pentru probe.

Unul dintre martori, Philip Christian, de 60 de ani, a declarat: „Este o tragedie, era o tânără foarte frumoasă. Chiar ieri mă salutase.”

Un alt vecin, Balasingham Balaraman, de 68 de ani, a spus: „Am ajuns acasă și strada era plină de polițiști. Erau peste tot. Mi-am dat seama că este ceva serios.”

Sursa: infoalert

Articol redactat de Vlad Alexandru

loading…

Abonare
Distribuie:432000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here