Reghe se ia cu mâinile de cap, Meme şi Gigi suferă  din puşcărie! El e cel mai ghinionist jucător al Stelei! S-a rupt iar! Ghinioanele se ţin lanţ de jucătorul adus de Steaua ca mare speranţă a fotbalului românesc. Din pricina deselor accidentări, jucătorul adus de la Pandurii Târgu Jiu nu a apucat să-şi demonstreze valoare la Steaua. Deşi a sosit în Ghencea din 2011, fundaşul dreapta, Gabi Matei nu a prins decât 9 meciuri în tricoul roş-albastru.

În prezent fotbalistul în vârsă de 24 de ani se află din nou sub supravegherea staff-ului medical al celui mai titrat club din fotbalul românesc. Motivul? De mai bine de opt zile Matei a suferit o inflamaţie la tendon.

Surse din anturajul roş-albaştrilor au dezvăluit  care este în acest moment situaţia medicală a fundaşului dreapta al Stelei.” Matei a avut un ghinion teribil în urmă cu mai bine de o săptămână, atunci când în timpul unui antrenament a calcat strâmb şi s-a accidentat la piciorul drept. Mai bine zis el a suferit o inflamaţie la tendon. Însă, nu este foarte gravă accidentarea sa, iar cei din staff-ul medical preconizează că în  două săptămâni jucătorul o să fie refăcut sută la sută din punct de vedere medical”,a spus un apropiat al clubului din Ghencea.

600.000 de euro a plătit Steaua celor de la Pandurii pentru Gabi Matei

50.000 de euro este suma la care este evaluat Matei de site-ul  www.transfermarkt.de

Marius Ghencea

Distribuie:13010

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here