Vaticanul este zguduit de două scandaluri uriaşe, care implică orgii gay şi o crimă.

Un preot din nordul Italiei a fost revocat din funcţie, fiind acuzat că îşi căuta pe Internet iubiţi şi participa la orgii homosexuale, relatează The Independent.

Pe de altă parte, un preot originar din Republica Dominicană este acuzat că şi-a ucis un enoriaş. Oasele unei femei au fost descoperite în capelă părintelui Gratien Alabi. Victima ar fi Guerrina Piscaglia, în vârstă de 50 de ani, care a dispărut anul trecut.

Scandalul în care este implicat Alabi a generat un interes uriaş din partea presei din Italia. Preotul ar fi avut o aventură… complicată, fiind implicat într-o relaţie amoroasă cu victima sa, încă un enoriaş şi un alt preot. Alabi a negat toate acuzaţiile.

Pornografie infantilă la Vatican

În paralel, în nordul Italiei, un bărbat în vârstă de 35 de ani, a cărui identitate nu a fost divulgată, s-a adresat presei, după ce plângerea sa, făcută la Curtea ecleziastică a regiunii Puglia, nu a fost luată în seamă. Bărbatul susţine că s-a împrietenit pe Facebook cu un preot, care, după îndelungi discuţii, i-ar fi mărturisit că e homosexual. Acesta a făcut publice şi o parte din conversaţiile online purtate cu clericul.

În aceste discuţii, preotul mărturisea că participă la orgii homosexuale şi povestea cum a întreţinut relaţii sexuale cu alţi preoţi, inclusiv cu unii care ar face parte din Garda Elveţiană a papei Francisc. Preotul a fost în cele din urmă suspendat din funcţie.

Vizualizari:
574
Abonare
Distribuie:0000

2 COMMENTS

  1. Chiar e scandalos…..dar problema asta are o singura solutie: jos cu celibatul. Orice om are nevoi sexuale …doar fiindca e preot asta nu inseamna ca e lipsit de placerile carnale…. Voteaza acest comentariu: 2  0

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here