Portarul titular al Stelei, Ciprian Tătăruşanu va deveni liber de contract în vară, după ce îi va expira contractul cu gruparea din Ghencea. Deşi mai are 3 portari în lot, pe Florin Niţă, Martin Bogatinov şi Valentin Cojocaru, antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf îşi doreşte un înlocuitor de nivelul lui Tătăruşanu.  Conducătorii Stelei ştiu că le va fi greu să găsească un înlocuitor de talia  lui Tătăruşanu şi au început încă de pe acum căutările.

Şi se pare că soluţia pentru poarta Stelei a fost găsită de soţia lui Reghecampf, Anamaria Prodan. Impresara a vorbit  despre un goalkeeper pe care Steaua l-a mai dorit și în trecut: ”Bogatinov a fost adus pe postul de al treilea portar, nu știu ce loc are în lotul lui Reghe. Orice echipă de talia Stelei are întotdeauna trei portari, o echipă ca asta nu îți poți lua orice portar, doar ca să ai la număr. Mie îmi plac patru portari, de exemplu îmi place foarte mult Felgueiras”.

Steaua poartă în acest moment tratative exact cu Mario Felgueiras, care ar urma să ajungă din vară la Steaua, după ce Tătăruşanu va pleaca de la echipă. Portughezul mai are doi ani de contract cu gruparea ardeleană, iar în trecut de serviciile sale s-au interesat echipe importante precum Everton sau Sporting Lisabona.

500.000 de euro a plătit CFR Cluj pentru Felgueiras

3.700.000 de euro este cota lui Felgueiras, conform www.transfermarkt.de

Marius Ghencea

Distribuie:5010

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here