Neti Sandu este singura prezentatoare TV care s-a ferit mereu să-şi afişeze viaţa personală pe micile ecrane. Fie că a fost urmărită de paparazzi sau fie că a fost invitată la câteva emisiuni, Neti Sandu a evitat mereu să facă publice detalii din viaţa sa personală. Cu toate acestea, există o declaraţie a sa, care a rămas gravată în arhiva unei emisiuni şi care acum explică adevăratul motiv pentru care Neti nu a fost văzută până acum în compania unui bărbat.

Neti Sandu este singurul astrolog care a rezistat timpului şi care a reuşit să aibă o prezenţă TV constantă. De peste 20 de ani, celebra Neti Sandu prezintă în fiecare dimineaţă horoscopul zilei în cadrul „Ştirilor ProTV” de la ora 07.00. Cum acest succes de obicei atrage şi numeroase comentarii răutăcioase, prezentatoarea TV a reuşit însă să stea departe de scandaluri şi situaţii stânjenitoare.

Potrivit celor de la WoWBiz care au dorit să desluşească misterul vieţii amoroase a lui Neti Sandu, surse din anturajul astrologului au declarat pentru aceştia că viaţa lui Neti este una banală, bazată doar pe singurătate, şi asta pentru că şi acum vedeta ProTv suferă după singurul bărbat din viaţa sa.

„Pur şi simplu, aşa a ales ea. E un om foarte modest şi foarte retras. Tot ce are, tot ce câştigă le dă nepoatelor sale. Merge în două vacanţe pe an, citeşte enorm şi se culcă în fiecare seară, la ora 9.00. Aşa se desfăşoară viaţa ei”, au declarat sursele.

De asemenea, în urmă cu mulţi ani, pe când Neti fusese invitată la emisiunea colegului său Cătălin Măruţă, a avut o singură declaraţie referitoare la viaţa sa privată, declaraţie care suna aşa:

„De câte ori funcţionează dimensiunea de popularitate în carieră, dispare planul sentimental, care intră în vibraţie. Una o exclude pe cealaltă. În viaţa mea personală aveam o relaţie de 10 ani şi ea s-a întrerupt exact când am ajuns la Pro Tv.

Şi din acel moment a început o viaţă cu totul şi cu totul nouă, dar fără să mai aibă legatură cu împlinirea asta pe plan sentimental. Nu aş spune că încercări nu au mai fost, dar până la urmă fiecare face o alegere. E vorba de o opţiune, nu s-a pus problema că nu aş putea, dar pur şi simplu viaţa s-a organizat în aşa fel şi a funcţionat foarte bine pe dimensiunea asta, încât este foarte greu să înglobezi o relaţie sau o căsnicie şi să poţi să ţii pasul cu amândouă. Chiar nu se poate”, declara pe atunci Neti Sandu.

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here