O femeie este intotdeauna suspicioasa cand partenerul ei face sex cu altcineva. Acesta nu este un „al saselea” sens; mai degraba, au schimbari evidente in comportamentul lor, care sunt foarte greu de ascuns.

Te intrebi daca partenerul tau a facut sex cu altcineva? Ei bine, nu exista o formula magica pentru a afla, decat daca o gasesti intr-o situatie foarte evidenta. Cu toate acestea, exista unele comportamente care pot servi ca un indiciu al infidelitatii.

Este adevarat ca nu se aplica in toate cazurile deoarece pot exista si alte motive care le provoaca. Dar daca mai multe „semne” se aduna, s-ar putea datora unei intalniri intime cu iubitul tau.

Retineti ca atunci cand o persoana are un iubit, atat rutinele, cat si dispozitiile sale se pot schimba dramatic . Deci de unde stii?

Semne ca partenerul tau a facut sex 

Dupa cum am subliniat deja, semnele pe care vi le impartasim mai jos nu garanteaza ca exista infidelitate; Este o compilatie a acelor semne care trezesc cel mai frecvent suspiciuni.

1. Evita contactul fizic cu dvs

Unul dintre fundamentele oricarei relatii este contactul fizic. Prin urmare, daca partenerul tau a incetat sa te mangaie, sa te seduca si sa caute oportunitati de a avea contact fizic, poate fi pentru ca i se intampla ceva. Adesea, atunci cand o persoana este infidela, se angajeaza intr -un comportament de evitare din vinovatie sau satisfactie de a fi cu altcineva .

Ce altceva ar putea explica? In alte cazuri, aceasta dinamica se schimba deoarece ceva a rupt increderea si legatura a fost impiedicata. Uneori nu exista suficienta comunicare verbala pentru a exprima un dezacord si, apoi, este expus cu aceste comportamente.

2. Mirosul corporal este diferit atunci cand partenerul tau a facut sex 

Diferite studii au indicat ca mirosul are un rol preponderent in relatiile umane. Daca ai fost cu partenerul tau de mult timp, vei putea confirma ca are un anumit miros pe care il poti recunoaste.

Stii care este parfumul ei de sampon sau daca a folosit un parfum nou. Deci , atunci cand mirosul se schimba intr-un mod suspect, ai putea deduce ca a fost cu altcineva.

Cand infidelitatea este mai evidenta, poti identifica mirosul parfumului iubitului ei. De fapt, daca a fost ceva recent, poate avea si acea aroma revelatoare de „sex” pe care stim cu totii sa o recunoastem.

3. Este prea somnoros fara explicatii

Un semn usor confuz care ar putea indica ca partenerul tau a facut sex cu altcineva se simte somnoros. Spunem confuz pentru ca uneori poate fi produsul rutinei tale de munca sau al insomniei. Nu este asa?

Un articol explica ca, dupa sex, organismul elibereaza neurotransmitatori care ar produce o stare de somnolenta si oboseala aproape la fel de placuta ca si actul sexual. Daca partenerul tau este brusc foarte obosit, ar putea fi din aceasta cauza.

4. Nu intretine erectia

In timp ce unii barbati sunt capabili sa raspunda in pat cu partenerul si iubitul lor, altii pot incepe sa aiba probleme de erectie . Daca tipul tau este obosit de fiecare data cand incerci sa-l seduci, sau trece la actiune si nu reuseste, ceva nu este in regula.

Problemele de disfunctie erectila pot fi legate de stres si diferite boli precum hipertensiunea arteriala, diabetul sau ateroscleroza, printre altele. Dar, daca acesta nu este un motiv, este posibil sa va lasati energia intr-un alt pat.

5. Ejaculeaza putin material seminal sau are testicule moi

Banuiti ca a evacuat lichidul seminal in alta parte pentru ca ejaculeaza putin sau are testicule moi? Acum, in caz de infidelitate, un singur semnal nu scoate la lumina intregul adevar, mai degraba ar exista o serie de evenimente care concureaza sa dea o confirmare.

Si daca partenerul tau ejaculeaza putin (dar nu este o persoana in varsta) merita sa excluzi un caz de hipospermie si chiar aspermie , adica atunci cand nu exista ejaculare. Testiculele moi, intre timp, pot vorbi despre atrofie.

Daca nu ne confruntam cu un scenariu cu aceste afectiuni medicale, suma acestor dovezi si alte probe ar ridica suspiciuni.

6. Face dusuri neregulate

Cand locuiesti cu cineva mult timp, ii poti recunoaste rutinele de igiena personala. Din aceasta cauza, ti se poate parea foarte ciudat ca face brusc un dus in mijlocul zilei sau cauta sa se „relaxeze” in baie ori de cate ori vine acasa de la serviciu.

Atunci cand partenerul tau a facut sex cu o alta femeie, acesta poate simti nevoia „convingatoare” de a sterge orice semn indicator. Din acest motiv, chiar daca nu este obisnuit sa faca dusuri, va cauta sa faca acest lucru de cate ori este nevoie.

7. Refuza sa vorbeasca despre asta sau se infurie

Cum se comporta partenerul tau cand decideti sa va expuneti suspiciunile? Poate ca acesta este cel mai evident semn. „ Cine nu datoreaza nimic nu se teme de nimic…”  Aceasta zicala se aplica perfect aici. Daca partenerul tau a intretinut relatii sexuale cu altul, va evita subiectul, va cauta scuze pentru absente sau, in caz contrar, se va enerva „din cauza neincrederii tale”.

Ce sa faci daca partenerul tau a facut sex, dar nu cu tine?

Oricare dintre aceste comportamente ar putea deveni sinonim cu infidelitatea. Daca nu ai nimic de ascuns, el isi va face timp sa te asculte si sa rezolve orice indoieli pe care le ai. In plus, va incerca sa-ti demonstreze in toate modurile posibile ca ceea ce spune este adevarat.

Inca banuiesti ca partenerul tau a facut sex, dar nu cu tine? Ai curajul sa infrunti situatia pentru a descoperi adevarul. Daca identifici toate aceste semne de infidelitate, este pentru ca ceva nu este in regula intre voi.