În luna decembrie a anului 2010, Şerban Huidu a fost la un pas de moarte în urma unui accident pe pârtie. Zilele trecute, fostul „cârcotaş” a pus din nou schiurile în picioare.

În urmă cu patru ani, Şerban Huidu a suferit un teribil accident pe o pârtie din Austria. Printr-o minune, acesta a scăpat cu viaţă, dar nu a renunţat la pasiunea sa pentru schi.

„An nou frumos şi fericit! N-am putut să mă abţin…”, a scris Şerban Huidu pe Facebook, alături de o fotografie în care apare pe schiuri, scrie gandul.info.

Prietenii de pe Facebook au ţinut să-l avertizeze pe Şerban Huidu: „Te mănâncă pielea. Dai tare, până face poc capul. Ai grijă, eşti păţit, ştii treaba cu ulciorul. La mulţi ani! Dar ai grijă la copaci!”.

Abonare
Distribuie:0000Like this:

Like Loading…

1 COMMENT

  1. Huidu pentru mine este un model de nesimtire,aroganta si prostie…toate amestecata cu o mare INCONSTIENTA! Acest induvid trebuia acum sa se afle intr-o celula,pentru crimele pe care le-a comis! Chiar daca nu a avut intentie directa…si intentia indirecta este tot INFRACTIUNE! RUSINE JUSTITIEI ,,inependente” care nu l-a sanctionat pe acest mistocar arogant!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here