Seri de jazz și confesiunile lui Radu Beligan la Creart!

Home > Seri de jazz și confesiunile lui Radu Beligan la Creart!

Recent inaugurata sală ,,teatrelli: theatre, music and more’’, din incita sediului creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București, continuă seria spectacolelor dedicate fenomenului artistic și cultural de calitate.

Astfel, joi – 28 noiembrie de la ora 20:00, iubitorii de jazz se pot delecta cu recitalul ,,Autumn Serenade’’ susținut de Cristian Soleanu Trio, band ce îi are în componență pe Cristian Soleanu (saxofon), Alexandru Man (chitară) și Răzvan Cojanu (basist). Invitatul special la eveniment este Nadia Trohin, fostă studentă a Universității Naționale de Muzică din București, recunoscută pentru recompunerea în ritmuri de jazz, alături de pianistul și compozitorul Mircea Tiberian și de bateristul german Maurice de Martin, a câtorva piese interbelice celebre precum ”Du-mă acasă, măi tramvai” sau ”Vrei sa ne-ntâlnim sâmbătă seara’’. Prețul biletului este de 29 lei.

Seara de vineri, 29 noiembrie, este invitat maestrul teatrului românesc Radu Beligan și destăinuirile sale despre viață, reunite sub titlul sugestiv ,,Confesiuni despre artă și viață’’, reprezentație ce va începe la ora 20:00. Spectacolul autobiografic, impresionant prin amploarea mărturisirilor sale, poartă amprenta unei vieți de excepție și ni-l înfățișează pe Radu Beligan în ipostazele de  actor, profesor, regizor, director de teatru şi scriitor, ipostaze pe care și le-a asumat de-a lungul vieții. Prețul biletului este de 57 lei.

Seria spectacolelor din acest weekend va fi închisă sâmbătă printr-un Recitalul de Jazz ,,Handmade Blues’’, album ce reprezintă cea mai recentă colaborare dintre Vali „Sir Blues” Răcilă cu pianistul Raul Kusak. Despre muzica lui Vali „Sir Blues” Răcilă specialiștii spun că se apropie de sunetul blues-ului de acum o sută de ani, de pe plantațiile de bumbac din America de Sud. Vă așteptăm pe 30 noiembrie, de la ora 20:00 să ne bucurăm de vibrațiile jazz-ului celor doi artiști remarcabili. Prețul biletului este de 29 lei.

Biletele pot fi achiziţionate la sediul creart din Piaţa Alexandru Lahovari, nr.7 sau online (prin reţeaua de bilete Myticket.ro)

Evenimente reco

Distribuie:

Like this:

Like Loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here