Un clujean a depus, duminică, o petiţie pentru autonomia economică a Ardealului. Fancsali Ernest Erno (23 de ani) cere guvern regional la Cluj care să controleze politic şi economic regiunea Transilvaniei, dar care să fie subordonat Bucureştiului. Petiţia are 14.658 de semnături, scrie Adevărul.ro.

Fancsali Ernest Ernő (23 de ani), student la Relaţii Internaţionale (Facultatea de Studii Europene, UBB), a depus duminică, 15 februarie, o petiţie la Palatul Cotroceni prin care cere autonomia economică a Transilvaniei.

Tânărul spune că a vorbit vineri, 13 februarie, cu cei de la Administraţia Prezidenţială şi le-a spus că doreşte o audienţă la preşedintele Klaus Iohannis pentru duminică, 15 februarie, iar aceştia i-au răspus că nu se poate. Azi a lăsat documentul cu tot cu cele circa 14.700 de semnături la Palatul Cotroceni. Mai mult pe Adevărul.ro.

 

AbonareDistribuie:89020Like this:

Like Loading…

2 COMMENTS

  1. O proteza pentru creierul obosit al respectivului student, nu ar putea aproba mai bine presedintele?Voteaza acest comentariu: 6  1

  2. Dar nu ar vrea idiotul să ceară puțină iautonomie pentru o anumită porțiune din centrul Asiei? Și să se ducă acolo cu tot neamul lui de huni? Acolo poate că ar avea dreptul să CEARĂ… Și rușii să le DEA… PE SPINARE…Voteaza acest comentariu: 3  1

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here