Cei care cred ca doar prin sex se ajunge la orgasm se inseala amarnic. Exista alte patru moduri ciudate prin care o femeie poate trai placere suprema fara a avea nevoie de niciun fel de activitate sexuala.

Inainte de toate, trebuie avut in vedere ca orgasmul feminin este, in primul rand, mintal. De altfel, in cazul multora dintre femei care au orgasm rar sau deloc, sursa problemei este, de fapt, in cap, nu in zona organelor genitale.

Totodata, exista anumiti „declansatori magici” ai orgasmului care nu au nicio legatura cu sexul, care pot induce placere maxima intr-un mod total non-sexual.

1. Orgasmul indus prin exercitii fizice

Sportul si, de regula, exercitiile fizice sunt departe de a fi considerate sexuale, insa exista anumite miscari care pot induce orgasmul in timpul unui workout. Bineinteles, repetitia este cheia! Exista doua tipuri de exercitii fizice care pot provoca orgasm: cele care antreneaza musculatura din zona pelviana si a abdomenului inferior si cele de tip yoga.

Pentru a avea orgasm in timpul unui antrenament al abdomenului inferior, trebuie sa stai suspendata de o bara, tinandu-te in maini si ridicand picioarele intinse la 90 de grade, pana sunt paralele cu solul. Exercitiul implica 12-15 repetari, iar miscarea de ridicare si coborare a picioarelor trebuie sa fie lenta.

 

Pentru a avea orgasm in timp ce faci yoga, adica pentru a obtine asa-numitul „yogasm”, trebuie sa stai intinsa pe burta, tinandu-ti mainile chiar in dreptul pieptului. In timp ce inspiri, impinge-te in brate pentru a-ti ridica trunchiul de la sol, fara a-ti dezlipi bazinul. Incordeaza fesierii si tine-ti picioarele lipite unul de celalalt, intinse la sol. Mentine pozitia ridicata in maini cat timp inspiri si expiri de 7-10 ori. In total, efectueaza trei repetitii.

 

2. Orgasmul nocturn

Orgasmul care are loc in timpul noptii, in timp ce dormi, redefineste complet urarea de seara „Noapte buna”. Orgasmul nocturn are loc in timpul ciclului REM de somn, cand oamenii viseaza. La femei, sangele incepe sa circule spre vagin, declansandu-se aceleasi procese care au loc in timpul unui orgasm real: secretia se intensifica si toate terminatiile nervoase din vagin si nu numai se activeaza. Astfel, are loc orgasmul nocturn. Motivul pentru care are loc ramane insa necunoscut atat femeilor care se bucura de el noaptea, cat si oamenilor de stiinta.

3. Orgasmul sfarcurilor

Cand mameloanele sunt stimulate, creierul secreta oxitocina, fapt ce face ca uterul si vaginul sa treaca prin acelasi proces ca atunci cand are loc un orgasm: adica prin contractii.

4. Orgasmul mintii

Climaxul generat doar prin puterea mintii este rar, dar nu imposibil de obtinut. Lady Gaga poate avea orgasm mintal, cel putin din ce a declarat ea pentru „New York Magazin”. Climaxul declansat prin puterea mintii implica antrenarea respiratiei, a fanteziei si a concentrarii totale pe sine. Desi sunt cazuri demonstrate medical, obtinerea lui este foarte dificila.

 

sursa: lyla.ro

Distribuie:1000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here