Vrei sa ai blugii perfecti? Nu-i spala timp de sase luni! Acesta e sfatul pe care il ofera reprezentantii unei companii producatoare de jeansi, cu sediul in orasul galez Cardigan.

Aceasta a inventat blugi care nu se murdăresc, nu miros şi respectiv nu trebuie să-i speli. Suprafaţa rigidă a materialului face ca lichidele să nu intre în ţesătură. Astfel, blugii sunt rezistenţi la apă, cafea, vin roşu, ketchup, miere, suc, sos de soia. În plus, argintul încorporat în material elimină mirosurile neplăcute.

Odo Denim a creat un material care nu se pătează, nu miroase şi nu este nevoie să fie spălat vreodată, scrie Business Insider.

Hiut Denim – sub brandul caruia se realizeaza manual si se vind peste 100 de perechi in fiecare saptamana, cu preturi cuprinse intre 94.99 si 230 de lire sterline – a lansat programul “No Wash Club”, menit sa incurajeze clientii sa obtina pantalonul Denim ideal.

Acest model trebuie ferit de apa si detergent cel putin o jumatate de an inainte sa fie introdus prima oara in masina de spalat. Fondatorul companiei, David Hieatt, sustine ca aminarea procesului de spalare a blugilor reprezinta cel mai bun mod de a asigura un aspect adaptat caracteristicilor purtatorilor.

 

“Discutam in primul rind despre toate cutele pe care le face materialul, cute care in timp devin unice pentru cel care imbraca acest produs. Apoi, felul in care stai, modul in care iti pastrezi telefonul in buzunar sau interactiunea tesaturii cu diversi compusi chimici, toate acestea conduc la o forma si o culoare specifice, unice”, spune David Hieatt.

Proprietarul Hiut Denim precizeaza ca foarte multi clienti ai brandului au gasit diferite modalitati interesante de a mentine blugii “in viata” pana la prima spalare: “Unii i-au pus in congelator, pentru a-i reimprospata, altii pur si simplu i-au lasat la aer”.

Potrivit descopera.ro, proiectul celor de la Odo Denim este prezent şi pe platforma de finanţare Kickstarter, unde a strâns deja 121.000 de dolari, deşi compania a cerut doar 10.000 de dolari. Fanii mai au la dispoziţie 25 de zile pentru a susţine proiectul.

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here