O veche zicală spune că atunci când te casatoresti cu persoana potrivita, devii complet, iar daca nu, atunci esti terminat. Intr-o nota ceva mai serioasa, casatoria este una dintre cele mai importante decizii pe care o poti lua in viata, prin urmare este important sa iti gasesti atat perechea, cat si perioada optima in care sa faceti acest pas. Iata ce spun astrele despre zodiile norocoase care au cele mai bune sanse sa faca pasul cel mare in 2016:

Berbec

Anul 2016 este deosebit de promitator pentru tine, pentru ca este incarcat de energie si entuziasm. In plus, te afli sub auspiciile lui Jupiter, asa ca asteapta-te la ceva vesti bune in capitolul acesta. Daca esti indragostit si intr-o relatie stabila, astrele conspira in aceasta directie, mai ales in perioada August-Octombrie, asa ca poti incepe sa iei lectii de vals sau sa iti cauti rochia de mireasa. Daca inca esti singur/a, asteapta-te sa iti gasesti sufletul pereche in acest an, insa va trebui sa depui eforturi suplimentare daca vreti sa mergeti pana la capat tot in acest an.

Rac

Sensibilitatea care ii caracterizeaza ii determina in 2016 sa se implice intr-o relatie exact pe sufletul lor, care are sanse foarte mari sa evolueze frumos. Pentru cei care sunt deja intr-un cuplu, anul 2016 nu aduce decat vesti bune. Cel putin in prima perioada a anului este momentul perfect sa puneti la punct anumite planuri sau sa va asumati un angajament ceva mai serios. Nu pierdeti ocazia sa sa casatoriti, pentru ca intregul an este favorabil acestui eveniment! Cei singuri beneficiaza din plin de a doua parte a anului, atunci cand se va materializa ceva extraordinar pentru ei.

Continuarea aici:

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here