Fiecare zodie are atât calităţi cât şi defecte. Unele persoane sunt mai altruiste, altele mai egoiste. Acestea sunt zodiile răutăcioase :
Berbec
Aceştia sunt foarte egoişti şi mai mereu preocupaţi doar de problema lor. Dacă te vei supăra vreodată pe ei, nu vor înțelege de ce și în niciun caz nu se vor gândi că este vina lor. Sunt foarte luptători şi apelează la orice mijloace, chiar şi la violenţă, pentru a obţine ce-şi doresc.

Scorpion
Chiar dacă au sau nu dreptate, nu îndrăzni sa-i contrazici. Sunt manipulativi și adoră să se joace cu mintea celorlalți, notează realitatea.net. De asemenea, scorpionul este obsedat de moarte, iar în relațiile amoroase, este gelos și posesiv.

Leu
Pe lângă faptul ca au o atitudine regală , ei simt nevoia să fie în centrul atenției și nu te vor crede când le vei spune că lumea nu se învârte în jurul lor. Nu pun preț pe timpul altora și vor întârzia fără regrete de câte ori îți vei face planuri cu ei. Pe lângă faptul că sunt foarte plini de ei, sunt și foarte încăpățânați. Am putea spune că sunt răutăcioase doar la exterior, pentru că în interior nu e chiar aşa.

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here