In ciuda oricaror preconceptii, barbatii nu au mereu chef de sex, existand momente in care ar face orice altceva in afara de sex.

Iata cele mai dese motive pentru care barbatilor li se taie cheful de sex!

1. E foarte balonat si exista riscul sa flatuleze – mai in gluma, mai in serios, chiar este o problema, un disconfort fizic generator de zgomote jenante, iar unii barbati – cand simt ca nu se vor putea abtine de la a flatula – refuza sa faca sex.

2. A baut prea mult – unii barbati isi cunosc limitele cand vine vorba de consum de alcool si stiu ca, atunci cand depasesc masura, nu mai au cum sa performeze intre asternuturi, asa ca mai bine nu fac sex.

3. Le e somn – se poate intampla adesea ca un barbat sa fie atat de obosit incat tot ce-si doreste sa fie sa doarma linistit, fara a depune niciun efort fizic inainte de somn, cum este sexul. Oboseala poate taia cheful de sex si la femei, si la barbati.

4. Este foarte preocupat de ceva – poate-l preseaza ceva de la locul de munca, poate predarea unui proiect, poate o chestiune financiara sau o problema de familie. Orice ar fi, exista anumite probleme care atat de mult framanta un barbat incat nu incape loc de sex in gandurile lui.

5. Il doare ceva – poate fi spatele, poate fi gatul, poate fi o masea sau orice alta zona a corpului. Unele dureri pur si simplu taie cheful de sex, mai ales la barbati, care sunt mai sensibili la durere decat femeile.

6. Miroase urat – abia a venit dupa o zi de umblat pe drumuri sau poate abia a terminat de lucrat la sala si refuza sexul? Ei bine, se prea poate sa se simta usor jenat ca miroase urat si, inainte de a incepe orice fel de actiune fizica, considera ca este de bun simt sa se spele. Barbatii apreciaza curatenia propria, in ciuda oricaror preconceptii!

7. Are chef de trandaveala – in unele momente, barbatii pur si simplu nu au chef sa “lucreze” femeia, sa depuna acel efort necesar pentru ca ea sa ajunga la orgasm. In unele momente prefera doar sa stea trandaviti pe canapea, sa nu faca nimic, sa se lasa prada lenei. In astfel de momente barbatii nu au chef de sex si punct.

8. A inceput meciul – asta e! Pasiunea lui pentru un sport anume il determina sa prefere vizionarea meciului in loc de sex. Meciul e acum, sexul poate sa-l faca si mai incolo, pana una alta.

Abonare
Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here