Este deja cunoscut faptul ca o viata sexuala activa este la fel de importanta pentru viata cuiva precum este si alimentatia echilibrata sau sportul, motiv pentru care importanta libido-ului este una extrem de mare. In cazul in care intampini probleme la acest capitol, este bine sa stii ca exista modalitati naturale de crestere a apetitului sexual.

Lemn dulce

Un studiu realizat de cativa oameni de stiinta din Chicago arata ca femeile care au fost expuse la mirosul de lemn dulce au manifestat o crestere cu 13% a dorintei sexuale.

Sport

Orice fel de sport poate imbunatati fluxul sanguin in organele genitale, dar si starea de spirit, favorizand productia naturala de endorfine. Tot sportul creste si nivelul testosteronului, facandu-te sa te simti mai sexy si mai atragatoare.

Provocari

Studii recente arata ca, luand parte la diferite provocari, ajuti creierul sa produca mai multa dopamina, ceea ce rezulta in cresterea apetitului sexual.

Feromoni naturali

Mirosul transpiratiei sau androstenolul s-au dovedit a fi extrem de atractive pentru femei. Feromonii, care sunt hormoni sexuali cu diferite mirosuri, atrag femeile in special cand acestea sunt in perioada ovulatiei.

Vin

Cateva pahare de vin pot reduce stresul si anxietatea, aducandu-ti totodata cheful de nebunii. E important insa sa stii atunci cand sa te opresti, deoarece o cantitate prea mare alcool poate avea efectul advers.

Afrodisiace

Incearca o cina romantica ce contine alimente despre care se stie ca au un efect afrodisiac, cum ar fi scoicile sau sparaghelul.

Renutare la fumat

Tigarile nu doar ca au un efect groaznic asupra circulatiei sangelui la nivelul organelor sexuale, dar duc si la o ingustare a vaselor de sange.

Legume si fructe

Consumarea regulata a fructelor si a legumelor te ajuta sa ai o sanatate de fier, iar antioxidantii si vitaminele ajuta la o imbunatatire a calitatii vietii sexuale.

Miere

Mierea contine complexul de vitamine B si bor. Vitaminele ajuta la productia naturala de testosteron, iar borul iti creste gradul de excitare.

Distribuie:1020

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here