Adrian Despot, solistul trupei Viţa de Vie, se afla în clubul Colectiv în momentul în care a izbucnit incendiul de vineri seară, însă artistul se află în afara oricărui pericol.

La concertul formaţiei Goodbye to Gravity asista şi cântăreţul Adrian Despot (39 de ani) în momentul în care s-a produs incendiul, în urma căruia 27 de persoane şi-au pierdut viaţa şi alte 146 sunt internate în spitalele din Capitală. Potrivit unui mesaj publicat pe pagina de Facebook a artistului, acesta a ajuns acasă în siguranţă, nefiind rănit, notează Adevarul.ro.

VEZI ȘI: De la aceste artificii au murit 27 de tineri în clubul din București. Este normal așa ceva?

Mai mult decât atât, trupa Viţa de Vie a anunţat că show-ul pe care urma să îl susţină în această seară a fost anulat, în contextul tragicului eveniment.

Una dintre cele mai mari tragedii din istoria recentă a Bucureştiului s-a produs în noaptea de vineri, 30 octombrie, în clubul Colectiv, unde avea loc concertul de lansare al noului album semnat de trupa Goodbye to Gravity.

Din primele informaţii, incendiul ar fi fost provocat de un foc de artificii. Flăcările au cuprins un stâlp din club, care era acoperit cu burete, şi s-au extins cu repeziciune.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here