Medicii esteticieni oferă astăzi o gamă largă de soluţii pentru întinerirea facială şi îmbunătăţirea aspectului pielii. Chirurgia estetică modernă face adevărate minuni pe chipul nostru şi toate femeile doresc ca trecerea anilor să nu fie vizibilă pe feţele lor.

Pentru cele care nu sunt adeptele chirurgiei plastice, dar şi pentru cele care doresc o procedură rapidă şi nedureroasă care să îmbunătăţească aspectul fizic mai ales acum, în preajma verii, aflaţi că există proceduri estetice nechirurgicale care îmbunătăţesc semnificativ aspectul feţei.

Metoda japoneză care îți întinerește chipul

Orezul, bogat în vitamina B, are efecte miraculoase atunci când vine vorba despre întinerirea tenului, iar japonezii ştiu asta. Îţi recomand să încerci şi tu o mască pe bază de orez, care îţi va estompa ridurile şi va oferi luminozitate tenului tau.

Pentru această mască ai nevoie de: 3 linguri de orez, 1 lingură de lapte, 1 lingură de miere.

Pentru început, trebuie să fierbi bine orezul, apoi să îl strecori şi să pui deoparte apa în care l-ai fiert. Amestecă apoi orezul cu o lingură de lapte încălzit. Amestecă bine şi incorporează şi mierea în compoziţie.

Întinde bine masca pe tenul curat şi uscat şi las-o să se usuce. Dă-ţi apoi masca jos de pe faţă şi clăteşte-te cu apa în care ai fiert orezul.

Repetă această procedură cel puţin o dată pe săptămână şi rezultatele nu vor întârzia să apară.

 

 

AbonareDistribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here