Anonymous publică detalii despre „recruții ISIS” și elimină mii de conturi de Twitter. Anonymous spune ca ISIS a inceput sa trimita instructiuni celor care sustin gruparea terorista pentru a nu fi hack-uiti. Anonymous a inceput sa publice nume si adrese ale recrutilor ISIS. Grupul de hackeri a declarat razboi impotriva gruparii Islamice, prin expunerea operatiunilor sub acoperire. Printre datele publicate se pot vedea numele, adresele si numerele de telefon ale oamenilor care locuiesc in tari ca Afganistan, tunisia si Somalia.

Hackerii Anonymous spun ca au identificat un recrut important care traieste in Europa, dar nu au reusit inca sa-i publice adresa. Anonymous spune ca prin „lovirea” acestor conturi de Facebook, este un inceput pentru a impiedica recrutarea si propaganda Isis.

Un grup pe nume Ghostsec lucreaza din greu pentru a reusi sa identifice atacatorii din Paris. Este de asteptat ca Anonymous sa foloseasca o arma digitala numita ‘ DDoS’ pentru a opri site-urile. Ieri, hackerii au postat un video avertizand: Trebuie sa stiti ca va vom gasi si nu va vom lasa sa scapati. Asteptativa la un atac cibernetic masiv. Am declarat razboi. Pregatiti-va.’

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here