Remiza cu Oțelul de vineri i-a fost fatală lui Daniel Isăilă! Astra pare să fi ieșit din orice calcule pentru titlu, având în vedere că Steaua poate ajunge duminică la opt puncte avans față de poziția secundă pe care se află giurgiuvenii. Patronul Ioan Niculae a criticat dur după meci întreaga echipă și staff-ul tehnic, intrând inclusiv în vestiar pentru a cere explicații legate de decizia lui Yoda de a executa penalty-ul pe care l-a și ratat. Toate aceste motive par să-l fi deranjat pe antrenorul Daniel Isăilă care, conform surselor, și-a depus sâmbătă dimineață demisia!

Noul tehnician al celor de la Astra este Florin Marin. Acesta a semnat un contract valabil până în vară, dar cu opțiunea de prelungire a lui pe încă doi ani! Oficialii giurgiuvenilor au discutat înainte de a-l numi pe Marin cu selecționerul Victor Pițurcă și acesta și-a dat acordul pentru plecarea secundului său la formația lui Ioan Niculae.

Informaţia a fost oficializată şi de patronul Astrei, Ioan Niculae, printr-o intervenţie televizată.

“Isăilă şi-a dat demisia, iar noi i-am acceptat-o. În afară de ultimele 4-5 meciuri, nu am ce să îi reproşez lui Isăilă. El a fost unul dintre antrenorii cu cel mai mult bun simţ pe care i-a avut Astra. Ne despărţim pe cale amiabilă. E adevărat că noul antrenor al echipei va fi Florin Marin”, a spus Niculae.

Daniel Isăilă lasă Astra pe locul doi al Ligii 1, cu 50 de puncte. În acest sezon de Liga 1 Astra a strâns sub comanda lui Isăilă 15 victorii, 5 rezultate de egalitate şi 4 înfrângeri.

Marius Ghencea

Distribuie:3020

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here