Ei bine, poate crezi că în continuare îți voi prezenta o rețetă ce te va face să slăbești sau să mai pui câteva kilograme în plus și totodată să îți tonifiezi mușchii. Dezamăgire totală! Cea mai simplă cale să arăți minunat mereu este să fii fericit.

Cum să fii fericit în fiecare zi? Cât de ușor este să zâmbești chiar și atunci când ai probleme? Iată câteva răspunsuri la întrebările tale.

În primul rând, fericirea vine din interior, din puterea de a te iubi pe tine și aproapele tău. Dacă ești împacat cu toată lumea, nu vei avea motive de supărare.

Poate sună puțin ciudat, dar în continuare îți voi demonstra.

Ce înseamnă să te iubești pe tine? Nu este neaparat o formă de narcisism, ci constă în foarte buna cunoaștere  a calităților și defetelor  tale.  Cunoscându-ți calitățile, te poți folosi cu ușurință de ele, astfel încat drumul tău spre ceea ce îți dorești  va fi  mult mai ușor. Cel mai important rol în a te iubi pe tine este dat de cunoașterea  și mai ales acceptarea defectelor tale. Astfel, le vei putea controla.

Cum poți iubi o persoană pe care nu o înghiți de nicio culoare? Totul este să vrei. Încearcă să o înțelegi, găsește-i scuze, fă tu ceea ce nu poate face acea persoană. Într-o oarecare măsură, toți suntem egali, diferența o face caracterul fiecăruia, deoarece astfel te definești.

Fericirea poate consta în lucrurile mărunte: Fericirea este sentimentul puternic ce ți se desprinde din piept și ajunge pe buzele celor din jurul tău datorită puterii sale. Fericirea poartă mereu numele cuiva, dar fericirea ar trebui să nu uite niciodată că pleacă doar de la tine și nu de la acel cineva. Acea persoană doar îți întreține fericirea, te ajută să îți colorezi zâmbetul în fiecare zi și își dorește să te facă un om mai bun. Dar cel mai bine poți citi fericirea în ochii unui copil ce nu și-a văzut mama doar de 2 minute și o îmbrățișază ca și cum ar fi ultima dată când ar vedea-o, deși ea nu va pleca niciodată de lângă el.

Fericirea e descrisă de fiecare în parte, în stilul său propriu, în lumea sa, prin versurile și muzica sa, prin dansul său, prin culoarea fluturilor săi.

De ce tot continui cu aceste cuvinte? Gândește-te cât de minunat arăți când ești fericit.

Nu ți s-a spus până acum că ești mult mai frumoasă când zâmbești? E imposibil să nu fi auzit asta până acum.

În concluzie, treci peste toate problemele tale cu zâmbetul pe buze, chiar dacă în interior plângi. Nu lăsa pe nimeni să se bucure de suferința ta, dar mai ales amintește-ți  că „atunci când o ușă se închide, o alta se deschide” și te pot asigura că ce te așteaptă  este de 1000 de ori mai bun decât ce ai lăsat în urmă. Ce-i  drept, uneori trebuie să contribui și tu la asta. Nu aștepta să-ți cadă nimic din cer, căci nu se va întâmpla; cel mult o ploaie torențială cu tunete și fulgere.

Adelina Magdalena Cioi

AbonareDistribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here