O fostă elevă povestește cum era la ore noul președinte al României şi ce le făcea colegelor si colegilor care erau indisciplinaţi în timpul orelor.

Fost profesor și încă primar al Sibiului în centrul României, Klaus Iohannis a devenit din 16 noiembrie președintele ales al României. El a fost din 1989 şi până în 1997, a profesor de fizică la Colegiul Național Samuel von Brukenthal, unde a fost şi elev. Între 1997 şi 1999 a fost inspector şcolar general adjunct, iar între 1999 şi 2000 a fost inspector general, plecând din sistem în anul în car a devenit edil.

Andreea Fuşle e una dintre fostele eleve ale lui Klaus Iohannis. Ea își amintește că acesta era un profesor calm și corect, care dădea note pe merit.

Era un om sobru, autoritar, dar nu deborda de duritate, aşa cum ar putea părea. Ne mai scotea afară de la ore dacă făceam gălăgie, dar limbajul era mai mult ca o invitaţie, decât ca un reproş. Nu s-a enervat niciodată pe noi, deşi nu toţi eram buni la Fizică. Era foarte corect. Nu umfla notele, dar nici nu te pedepsea inutil. Cât luai, atât meritai. Nimeni nu i-a contestat vreodată vreo lucrare de control. Mie nu prea mi-a dat sub 8, dar nici peste 9. Astea erau notele mele”, a povestit Andreea Fuşle pentru Click.

Abonare
Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here