Ce obiecte din jurul nostru ne îmbolnăvesc tenul

Home > Ce obiecte din jurul nostru ne îmbolnăvesc tenul

Desi folosesti creme scumpe si tii dieta, cateva dintre lucrurile pe care le folosesti sau le faci in fiecare zi s-ar putea sa-ti agraveze acneea.

1. Ai un telefon murdar

Desi ne place sa credem ca avem telefoanele curate, adevarul este ca de cele mai multe ori ecranul mobilului nostru adaposteste sute de bacterii. Aducandu-l in contact cu pielea fetei, risti sa-ti agravezi acneea din zona barbiei si a obrazului. Dezinfecteaza-ti in fiecare zi ecranul telefonului pentru a-l pastra curat.

2. Folosesti produse de ingrijire a parului nepotrivite sau ai breton

Daca ai cosuri in zona fruntii, s-ar putea sa fie din cauza ca produsele de ingrijire a parului folosite iti astupa porii. Acest lucru e cu atat mai adevarat in cazul in care folosesti un aplicator de tip spray. De asemenea, bretonul poate aduce subtantele din cosmeticele pentru par in contact cu pielea. Daca banuiesti ca ai aceasta problema, incearca sa-ti dai bretonul la o parte din fata sau alege alte produse de ingrijire a parului.

3. Porti ochelari

Fie ca este vorba despre ochelari de vedere sau de soare, ambii iti pot acutiza acneea, daca nu ai grija. Ochelarii adapostesc uleiuri, bacterii sau praf pe langa faptul ca duc la crearea presiunii sau frictiunii in anumite zone. Pastreaza mereu servetele umede in birou si in geanta pentru a-i curata regulat.

Citeste aici continuarea articolului.

Distribuie:

Like this:

Like Loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here