FinancesOnline.com a făcut un clasament al celor mai bine 10 vândute produse, iar, dacă rezultatele sunt oarecum previzibile, comparaţiile găsite de americani spun mai multe.

10. Cubul Rubik. Din 1980, în toată lumea s-au vândut 350 de milioane de cuburi, adică de 35 de ori populaţia Ungariei, ţara de origine a lui Ernő Rubik, creatorul cubului.

9. iPhone. Cel mai râvnit telefon din lume a găsit, din 2007, când a apărut, şi până acum, 516 milioane de cumpărători. Adică mai mult decât toată populaţia din ţările Uniunii Europene.

 8. Harry Potter. Cartea cu celebra poveste s-a vândut în 450 de milioane de exemplare din 1997 până acum. Asta înseamnă 90% din totalul cărţilor vândute ân toată lumea în anul 2013.

7. Thriller. Albumul lui Michael Jackson s-a vândut în 70 de milioane de exemplare, din 1982, anul lansării, şi până acum. Cel mai bine vândut album din istoria muzicii a raportat până acum vânzări de 15 ori mai mari decât primul album al trupei One Direction, una dintre cele mai în vogă trupe ale momentului.

6. Angry Birds. Producătorii celebrului joc pentru telefoane şi tablete au anunţat deja că s-a depăşit pragul de două miliarde de download-uri. Asta înseamnă că, teoretic, 29% din populaţia planetei a descărcat jocul.

Vezi AICI topul complet.

Abonare
Distribuie:8000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here