Fostul căpitan al naţionalei României, Cristi Chivu a decis să-şi rezilieze contractul cu echipa italiană Inter Milano şi urmează să se alăture conducerii FRF.

Operat pentru a patra oară la degetul care nu l-a mai lăsat să joace deloc din luna mai a anului trecut, Cristi Chivu urmează să-și anunțe în zilele următoare rezilierea contractului pe care îl mai are până în vară cu Inter și retragerea definitivă din activitatea de performanță.

Cristi Chivu se află în aceste zile la Corbeanca, unde a fost vizitat personal de Răzvan Burleanu în seara zilei de joi, președintele FRF fiind însoțit totodată de Pietro Chiodi, impresarul italian care a preluat afacerea fraților Ioan și Victor Becali după ce aceștia au fost încarcerați ca urmare a verdictului dat în Dosarul Transferurilor.

Discuțiile dintre Chivu și Răzvan Burleanu au început imediat după ce noul președinte s-a impus la scrutinul care a avut loc pe 5 martie, iar oferta făcută fostului fundaș privește două direcții, ambele pe sectorul internațional: consilier al președintelui sau membru în conducerea executivă a departamentului respectiv.

Interesant este şi faptul că Cristi Chivu făcea parte şi din planurile lui Gică Popescu pentru un post în conducerea federaţiei, însă cum acesta a fost în imposibilitatea de a candida, se pare că Chivu s-a reorientat.

Fost căpitan al echipei naționale, Chivu  a bifat 75 de meciuri și trei goluri pentru “tricolori”.

Marius Ghencea

Distribuie:1010

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here